AstroNord

Et personlig horoskop gælder kun for dig

Danmarks bedste personlige fødselshoroskop, årshoroskop, parhoroskop

 
 

Det store horoskop

 
 
Det store horoskop består af to dele. Del et indeholder dit komplette fødselshoroskop, og del to dit årshoroskop.

Fødselshoroskopet fortæller dig om alle de egenskaber du er født med, og hvordan du bedst udnytter disse evner gennem livet.
Du vil finde meget præcise karakterbeskrivelser, du vil lære om de dybeste hemmeligheder ved dig selv, og den indsigt du får, giver dig redskaber til at ændre dit liv til det bedre.
Læs i detaljer om skjulte psykologiske årsager fra din barndom, og konsekvenserne for dit liv i dag, og opdag hvad du kan gøre ved dem.
Den utroligt omfattende fortolkning siger ikke bare noget om, hvordan du er som menneske, den giver dig også konkrete råd om, hvordan du får det meste ud af en given situation.

Årshoroskopet fortæller dig om fremtiden og giver dig en rigtig god prognose for både indeværende og næste år. Den utroligt omfattende fortolkning giver dig en lang række bud på, hvad du kan forvente, både gunstige og ugunstige perioder, og hvordan du kan  udnytte dette og få det bedste ud af det. Dette er et virkeligt godt og helt uundværligt redskab, der kan være til stor nytte og hjælp for dig i din hverdag.

Horoskopet er typisk på 30-40 A4 sider og skrevet i en letlæselig tekst, der kan forstås af alle.

Der medfølger horoskoptegning i farver.

Horoskoperne sendes på email og koster kun kr. 299,00