AstroNord

Stjernetegnet Fisken

Danmarks bedste personlige fødselshoroskop, årshoroskop, parhoroskop

 
 

* Fisken *   20.februar - 20.marts

 
 

Fiskene regeres traditionelt af planeten Jupiter, men siden sin opdagelse i 1846 har Neptun også været anerkendt som tegnets hersker. Fysisk forbindes det med fødder og lymfesystem. Det siges at have en feminin natur og er derfor mere modtageligt i sin måde at udtrykke sin energi på. I sin egenskab af vandtegn forbindes det med følelser, især de universelle følelser som menneskelige lidelser på Jorden. Som et bevægeligt tegn udspreder Fiskene sin energi sporadisk og vilkårligt. Fiskene bevæger sig i den retning, vinden blæser.

Planeter i Fiskene udtrykker sig sensitivt og på en ret diffus måde. Tegnet kanaliserer uhåndgribelige impulser, og planeter i tegnet er meget modtagelige over for signaler på et æterisk plan. Der er en stærk tendens til at drømme og fantasere og en trang til at føle sig som martyr. Den forstærkede sensitivitet i Fiskene kanaliseres ofte i kreativt arbejde, navnlig i forbindelse med musik og film, men også i forbindelse med naturen og mennesker med behov for social omsorg. Fiskene er tegnet for drømme, skuffelser og spirituel berigelse.

Det skal dog bemærkes, at der er ingen personer indenfor et stjernetegn, som er helt ens. For at fastslå præcis hvad stjernerne kan fortælle dig, er det nødvendigt at få udarbejdet et helt personligt horoskop. Dette kan vi på det varmeste anbefale dig. Dit personlige horoskop vil fortælle dig om din fortid, nutid og fremtid, og give dig gode råd og løsningsforslag på mange af livets og dagligdagens spørgsmål og beslutninger.

Tilbage