AstroNord

Stjernetegnet Jomfruen

Danmarks bedste personlige fødselshoroskop, årshoroskop, parhoroskop

 
 

* Jomfruen * 23.august - 22.september

 
 

Tegnet Jomfruen styres af Merkur. Fysisk forbinder man det med  fordøjelsessystemet. Det siges at have en feminin natur og er mere modtagende i sin måde at være på. Som et jordtegn forbindes det med materielle goder og praktisk udfoldelse og har med arbejde, krop og organisationsprincipper at gøre. Da det er et bevægeligt tegn, kan det tilpasse sig - og det manifesterer sig som en evne til at skelne og analysere.

Planeter i dette tegn udtrykker sig perfektionistisk og medfører en tendens til både at kritisere og at være selvkritisk. Der er en trang til at arbejde hårdt og en stærk motivation til at være hjælpsom og stå til rådighed for andre. Arbejdsprincippet er overdrevent, og der er behov for at organisere mennesker socialt i relation til arbejdet. Rationel tankegang er dominerende. Der kan opnås større balance ved at lade fantasi og irrationelle impulser få større indflydelse.

Det skal dog bemærkes, at der er ingen personer indenfor et stjernetegn, som er helt ens. For at fastslå præcis hvad stjernerne kan fortælle dig, er det nødvendigt at få udarbejdet et helt personligt horoskop. Dette kan vi på det varmeste anbefale dig. Dit personlige horoskop vil fortælle dig om din fortid, nutid og fremtid, og give dig gode råd og løsningsforslag på mange af livets og dagligdagens spørgsmål og beslutninger.

Tilbage