AstroNord

Stjernetegnet Stenbukken

Danmarks bedste personlige fødselshoroskop, årshoroskop, parhoroskop

 
 

* Stenbukken *   21.december - 19.januar

 
 

Stenbukken styres traditionelt af planeten Saturn. Fysisk forbindes den med knæ og i en vis udstrækning led, hud og knogler. Det siges at have en feminin natur og er derfor mere reaktionært i sin måde at udtrykke sin energi på. Som et kardinalt tegn er Stenbukken målorienteret og kanaliserer sin energi i strategisk planlægning for at nå langsigtede resultater. Da det er et jordtegn, er målene gerne praktiske og forbundet med materielle interesser.

Planeter i Stenbukken udtrykker sig på en beslutsom og alvorlig måde og stræber efter at opnå ære og en vis anerkendelse i samfundet. Der er et ønske om og en evne til at nå til tops gennem hårdt arbejde og vedholdenhed. Status og udøvende magt er vigtigt - og det samme er social position. Der kan være en vis formalitet og mangel på spontanitet med planeter i dette tegn, hvilket skyldes nederlag tidligt i livet. Der er en tendens til at kontrollere følelser og udøve meget stor selvdisciplin. Det ville være en fordel, hvis der kunne integreres større sensitivitet og omsorg for andre.

Det skal dog bemærkes, at der er ingen personer indenfor et stjernetegn, som er helt ens. For at fastslå præcis hvad stjernerne kan fortælle dig, er det nødvendigt at få udarbejdet et helt personligt horoskop. Dette kan vi på det varmeste anbefale dig. Dit personlige horoskop vil fortælle dig om din fortid, nutid og fremtid, og give dig gode råd og løsningsforslag på mange af livets og dagligdagens spørgsmål og beslutninger.

Tilbage