AstroNord

Stjernetegnet Tvillingen

Danmarks bedste personlige fødselshoroskop, årshoroskop, parhoroskop

 
 

* Tvillingen *   22.maj - 21.juni

 
 

Tegnet Tvillingerne styres af planeten Merkur. Fysisk forbindes det med hænder og lunger. Det siges at have en maskulin natur og er derfor mere udadvendt i sin måde at udtrykke sin energi på. Det er et lufttegn, hvilket betyder, at det sættes i forbindelse med kommunikation, mental kontakt og sociale principper. Det er også et bevægeligt tegn, noget der øger fleksibiliteten og tilpasningsevnen. Planeter i dette tegn vil ofte kaste lys på personlig intelligens og vise en umådelig stor nysgerrighed og et behov for at udveksle ideer med mennesker i sociale omgivelser.

Tvillingernes negative indflydelser manifesterer sig som flygtighed og upålidelighed samt en tendens til at rode sig ind i for mange ting på én gang. Tvillingerne elsker ideer, men nærer ikke noget indre behov for at se dem ført ud i livet. Alligevel giver denne indflydelse stor mental indsigt, selv om der ofte er en eller anden form for splittelse i forbindelse med planeter i dette tegn. Planeter i dette tegn viser meget stor alsidighed og mentale færdigheder angående alle former for kommunikation.

Det skal dog bemærkes, at der er ingen personer indenfor et stjernetegn, som er helt ens. For at fastslå præcis hvad stjernerne kan fortælle dig, er det nødvendigt at få udarbejdet et helt personligt horoskop. Dette kan vi på det varmeste anbefale dig. Dit personlige horoskop vil fortælle dig om din fortid, nutid og fremtid, og give dig gode råd og løsningsforslag på mange af livets og dagligdagens spørgsmål og beslutninger.

Tilbage