AstroNord

Stjernetegnet Vægten

Danmarks bedste personlige fødselshoroskop, årshoroskop, parhoroskop

 
 

* Vægten *   23.september - 23.oktober

 
 

Tegnet Vægten styres af Venus. Fysisk forbindes det med nyrerne. Det siges at have en maskulin natur og er derfor mere socialt og udadvendt af natur. Som et lufttegn forbindes det med mentalitet og sociale forbindelser, og som et kardinalt tegn kommer energien til udtryk på dynamisk vis. Der er motivation for at nå sine mål socialt eller i parforhold. Tegnet er kendt for sin evne til at være diplomatisk og skabe harmoni.

Planetenergier i Vægten stræber efter at opnå balance. Tegnet er meget optaget af principperne om ret og retfærdighed og meget interesseret i at få mennesker til at fungere gnidningsløst sammen. Planeter i dette tegn er motiveret for parforhold og indstillet på at gå på kompromis for et harmonisk forholds skyld. Det kan være en fordel at afbalancere denne bevidsthed om andre med større selverkendelse og selvhævdelse.

Det skal dog bemærkes, at der er ingen personer indenfor et stjernetegn, som er helt ens. For at fastslå præcis hvad stjernerne kan fortælle dig, er det nødvendigt at få udarbejdet et helt personligt horoskop. Dette kan vi på det varmeste anbefale dig. Dit personlige horoskop vil fortælle dig om din fortid, nutid og fremtid, og give dig gode råd og løsningsforslag på mange af livets og dagligdagens spørgsmål og beslutninger.

Tilbage