AstroNord

Stjernetegnet Vandmanden

Danmarks bedste personlige fødselshoroskop, årshoroskop, parhoroskop

 
 

* Vandmanden *   21.januar - 19.februar

 
 

Tegnet Vandmanden blev traditionelt styret af Saturn, men siden sin opdagelse i 1781 har Uranus også været anerkendt som dets hersker. Fysisk forbindes det med lægge og ankler samt kredsløbssystemet. Det siges at have en maskulin natur og er derfor mere udadvendt i sin måde at udtrykke sin energi på. I sin egenskab af lufttegn er det meget socialt og det ytrer sig i grupper og sociale organisationer. Som et fast tegn er det beslutsomt og udholdende og forbindes med ideologiske overbevisninger.

Indflydelse fra Vandmanden kommer til udtryk på en ret stivsindet måde, hvad meninger angår, men tegnet har også stærk forbindelse med sociale og humanitære idealer. Planeter i dette tegn udtrykker sig på en unik og ukonventionel måde. Det kan føre til fremmedgørelse eller social isolation. Alligevel er Vandmandens energi i sit inderste væsen venlig og udtrykker sig i sociale forbindelser, hvor fælles idealer spiller en større rolle end følelser. Vandmand-energi er kølig og distanceret, og der kan opnås større balance ved større varme, og ved at vise den personlige identitet mere, når man udtrykker sig.

Det skal dog bemærkes, at der er ingen personer indenfor et stjernetegn, som er helt ens. For at fastslå præcis hvad stjernerne kan fortælle dig, er det nødvendigt at få udarbejdet et helt personligt horoskop. Dette kan vi på det varmeste anbefale dig. Dit personlige horoskop vil fortælle dig om din fortid, nutid og fremtid, og give dig gode råd og løsningsforslag på mange af livets og dagligdagens spørgsmål og beslutninger.

Tilbage